Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2024, 17:36   #9193
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Grzeniu
Wiesz, kiedy miałem 25 lat, jak każdy z nas mogłem zarwać nockę, rano pójść i oddać krew, potem na weekend wyjechać w Bieszczady, złazić połowę połonin, wrócić, wieczorem wypić 4 piwa, a rano pojawić się w pracy Dzisiaj niestety to jest plan na tydzień a nie na weekend

W przyszłą niedzielę dyszka, więc już teraz przestawiam się na herbatkę, kawkę, bez słodyczy i do środy lekko z posiłkami (to akurat z powodu wciąż nieco za dużej wagi). Ale najlepsze jest to, że sprawia mi to rzeczywistą frajdę

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post