Dyskusja: cdda
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2024, 09:37   #22
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Iluzjonista Podgląd Wiadomości
Myślę że to tak do końca nie jest jak piszesz. Myślę że płyty które kupujemy są bardzo słabo zrobione przed nagraniem.
Niestety od strony technicznej nie jestem w stanie nic więcej dodać do swojego wyjaśnienia powyżej ale skoro nadal masz wątpliwości masz przynajmniej jeszcze trzy możliwości sprawdzenia tematu :

1. Piszesz do twórców / pomocy technicznej programów które wykorzystujesz do zgrania i analizy materiału z CD Audio i prosisz o wyjaśnienie w jaki sposób programy realizują funkcję "wiarygodność /conclusion " -z jakich baz danych korzystają ,schematów ,klucza/y sprawdzenia , w jaki sposób dokonują oceny materiału ...

2. Kupujesz jakiś program do mastera np. losowo podaje żeby można było poznać możliwości softu np: Steinberg WaveLab PRO
https://www.steinberg.net/wavelab/
Program posiada Analizator SuperVision oraz miernika analityczny WaveLab,
SuperVision jest w pełni konfigurowalnym, wielomiernikowym analizatorem audio, wyposażonym w 27 różnych modułów, które mogą być zastosowane w dziewięciu gniazdach modułowych do analizy poziomu, widma, fazy i kształtu fali. Pozwala to na stworzenie w pełni spersonalizowanego układu dla niezwykle dokładnego wizualnego obrazu każdego projektu audio. Wiele instancji może być otwartych w celu monitorowania sygnału audio na różnych etapach.
Myślę że bez problemu sprawdzisz tam wszystkie parametr dźwięku i czy są zgodne ze sztandarem Compact Disc Digital Audio.

Lub zlecasz jakiemuś studio dźwiękowemu analizę pliku muzycznego do którego masz wątpliwości .

3. Składasz do sprzedawcy lub wytwórni reklamacje o niezgodności produktu z umową sprzedaży ze screenami z programów bądź wydrukami z programów z analizą pliku dźwiękowego do którego masz watpliwości o zgodności ze sztandarem Compact Disc Digital Audio.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post