Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2024, 20:04   #6359
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Każdy kierowca ma swoją filozofię. Ile ludzi, tyle opinii.
Ja wam powiem, że wolę kupić max 5-letnie Micheliny (w stanie jak nówka, a da się takie wyczaić), niż cokolwiek nowego z tzw średniej półki. Przejeżdżają najwięcej i parametry mają najbardziej wiarygodne. Już wyniki na wyważarce dają do myślenia.
Ja wychodzę z założenia ,że wyższa pólka trzyma parametry 5 lat , średnia 3 lata, potem kamień

Nie róbmy z zakupu opon znowu religii , kupuje się 'dobre' w naszym budżecie o odpowiednich parametrach i liczy się z tym ,że wymiana co 4 -5 lat

Znam gościa co w służbowej Octavi micheliny zażyna co 3 lata ... jak oglądałem takie jak miały 4 lata , to spękania na krawędziach ...

Oczywiście styl jazdy również robi swoje.

Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Moja filozofia = kupuj ryż wymieniaj jak sie zuzyja.
A ryż , to ja lubie z cynamonem albo z kurczakiem i warzywami

Ps w Dacii mamy Hankooki , też póki co ok ale zobaczymy za dwa lata
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post