Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.05.2024, 15:17   #9343
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na razie jak przystało na święto pracy, popracowałem na zewnątrz. Teraz , ale powoli szykuje się ognisko (grille są ok, ale 100x bardziej lubię ogniska, szczególnie że mam ognisko z felgi od ciężarówki z dorobionym rusztem i zawsze mogę hybrydowo )

Wczoraj w ostatniej chwili przypomniałem sobie, że nie mam już zapasów , ale wszystko już pouzupełniane. Ja może ze 2 dzisiaj, bo na 6 rano do pracy, ale jutro po południu zrobi się repeata

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post