Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2024, 23:39   #9696
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z dolną częścią drabiny, do którego podróżowałem od górnej części w tempie szybszym niż najczęściej się to robi. A wszystko dlatego, że chciałem sobie pojeść czereśni.

Pierwszą dobę byłem na lekach, teraz też jestem, ale już tylko na diklofenaku i doraźnie paracetamolu w niewielkich dawkach. W każdym razie już mogę myśleć, a że pozwolili ostrożnie się przemieszczać, to dotarłem do kompa na pół godzinki. Nie ma tego złego, bywało gorzej i też chwalili

Na wieczór

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post