Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2024, 08:58   #9699
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Grzeniu
Prawdziwe ogólne leki przeciwbólowe zaczynają się w okolicach tramalu, a jeśli się ktoś zastanawia czy aspiryna była skuteczna, to niech się zdzieli po klejnotach Natomiast jeśli ktoś jak ja praktycznie w ogóle nie korzysta z takich substancji, to one trochę pomagają, przewlekłe bóle przez jakiś czas przytępią. A mój jest przewlekły, bo lekarz przewlekła nić

Wczoraj wreszcie solidnie i dłużej popadało, do tej pory wszystko mijało mnie bokiem. Jest czerwiec, a przyroda po tym deszczu zaczyna odżywać, taka trawa wyglądała już w wielu miejscach jak w sierpniu

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post