Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2024, 14:51   #9877
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lekarz kazał aktywizować układ ruchowy, ale biegać jeszcze zabronił, to pojechałem na rower. W tym upale (identycznie jak u Zetoxy - 34 stopnie) 13 km w trzech odcinkach, z krótkimi przerwami u znajomych. Świetna wiadomość jest taka, że noga nie boli bardziej niż zwykle, ot taki lekkie rwanie przy niektórych ruchach przypominające, że tam się jeszcze wszystko goi.

Ponoć mogę chodzić i jeździć daleko o ile tylko nie dopuszczę do silniejszych uderzeń, w następnych dniach ostrożnie popróbuję. Ale dzisiaj już starczy, niech się męczą inni a ja ich pooglądam - odpaliłem 2. etap Tour de France i 0%

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post