Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2024, 16:47   #9917
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
A powiedz no kiedy kulają kulki? Bo nie wiem, 15-07 Shanghai?
W punkt tak, jak podejrzewasz

Wczoraj odmeldowałem się dość szybko bo dziś miałem w planie rehabilitację rowerową. Wyszło 102 km, ino niezbyt szybko, bo to ma być pobudzanie mięśni, a nie nadwyrężanie ich (choć i tak zakwasy będą, kłania się miesiąc ze zmniejszoną ilością ruchu). Łącznie z przerwami na banana i 0% turlałem się 6:40, samej jazdy 5:13. Trochę się bałem, że mi lekarz bajki wciska, ale po czuję się lepiej niż przed, a co najważniejsze nic się nie odezwało

Teraz już nie muszę jechać nigdzie niczym, więc

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post