Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2024, 23:35   #10215
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No ja jak przełączyłem, to zobaczyłem raptem ostatniego gema. Taka obserwacja na szybko - grała jak wczoraj, ale dziś piłki jej wchodziły. My, kibice, oczekujemy, że faworyt/ka musi wygrywać wszystkie turnieje, a których gra. To jest niewykonalne, a turniej olimpijski jest jednym z wielu w sezonie, choć niby najważniejszym, ale tego nie da się tak zaprojektować. Media już nakreśliły jako autostradę do złota, a tu nici. Taki jest sport, i to jest w nim piękne.
A lekkoatleci coś cieniutko, słabiutko. Trudno tam będzie o jakieś medale.

A, to jeszcze browarek, tak już po ostatniej robocie