Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2024, 09:29   #10254
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
do śniadania

Nie mogę wyczołgać się z przeziębienia. Niby nic mnie nie boli, ale czuję się lekko osłabiony, pokasłuję, źle śpię. Nawet apetytu nie straciłem, przy wszelkiego rodzaju grypach jest u mnie tak, że dzień nic nie jem, potem dzień-dwa klaszlę, a potem jestem zdrów jak ryba.

Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to była jakaś odmiana Covida (moja znajoma antyszczepionkara czy jak to się odmienia oczywiście zapewniła mnie, że ta choroba to pochodna szczepionki, którą przyjąłem jakoś tak ze dwa lata temu )

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post