Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2024, 23:17   #10358
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Właśnie miałem sam o tym napisać, tylko mnie dzieciaki od kompa odciągnęły

Zrobiło się chłodniej, ale to wciąż 21 stopni, oczywiście na kolejne dni zapowiadają upały. Nie za bardzo jest jak ochłodzić wnętrz dopóki się nie zrobi choć z 19 stopni, tyle dobrego że dzisiaj jeszcze nie za bardzo trzeba.

U mnie standard ostatnio, niegazowane. Tym razem nie z lodówki - i to chyba jest prawda, że napoje o letniej temperaturze chłodzą lepiej niż zimne. No i szansa złapania grypy/anginy/kokluszu jakby jakaś mniejsza

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post