Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2024, 12:13   #10363
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie, zerówki to świetny wynalazek. Nawadniają lepiej niż zwykłe piwo bo alkohol ma działanie moczopędne, można po nich jechać, poza tym mają o połowę mniej kalorii i przynajmniej w moim przypadku nie mam po nich takiej ochoty na podjadanie jak po zwykłym.

Kurrde, TeamViewer coś chwilowo nie działa, a mam dzisiaj dyżur. Teraz nie wiem, czy wsiadać w auto, czy jechać rowerem do roboty, bo w ten czy w inny sposób skontrolować instalację muszę

Póki co mam jeszcze trochę czasu, więc

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post