Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2024, 13:30   #10373
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
^^ I dlatego zmieniłem oprogramowanie. Mam lepsze pomysły na wydanie 2k rocznie.
Z mojej strony wygląda to tak, że to nie ja płacę te pieniądze, a za to mam spokój, bo wszystko działa Podobnie było z systemem monitoringu - najpierw było mi trochę szkoda, że poza położeniem kabli nic przy nim nie robiłem, bo to dość fajna instalacja, a należę do gadżeciarzy, którzy lubią się takimi bawić. Ale zaraz potem okazało się, że wszystko tam działa "nie tak jak miało działać" (np. kamery nie mają ustawionej idealnie czułości i dlatego HDD za szybko się zapełnia - a po co po prostu kupić większy albo i cały NAS z kilkoma), przez co gość który wykonywał usługę pierwsze 2 tygodnie się wk**ł, a potem przestał odbierać telefony (o czym wiem, bo spotkałem go w biedrze). A ja się cieszę, bo nawet gdybym chciał, to nie mam dostępu do panelu administracyjnego i nic nie zrobię

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post