Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.08.2024, 10:53   #10421
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Wiesz, temat zaczyna się od tego, że trzeba wiedzieć jaki spirytus (skąd) się nadaje... bo potem cała reszta może już nie mieć znaczenia. Ja w tym punkcie wymiękłem.
Takim czymś nie sposób się nie upić, pijesz jak kompot, a nazajutrz brak kaca
Jeśli ktoś robi nalewkę na bimbrze, to musi się postarać o źródło, zakładam że spirytus ze sklepu powinien trzymać parametry i jakość. Niby teraz skończyły się czasy, kiedy spirytus robiło się na kartoflach czy życie, używa się melasy, przeterminowanych cukierków, syropów i takich tam, ale czy ja wiem czy to ma jakieś znaczenie?

Tymczasem dziś rano jest dość chłodno, więc

Jutro z kolei upały. Mam nadzieję że nie przywali od samego rana bo o 9 biegnę i fajnie by było skończyć zanim się człowiek rozpuści

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post