Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.08.2024, 11:39   #9
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przed wyjściem

Dziś nie chce mi się wychodzić podwójnie. Po pierwsze, bo gorąco, po drugie, bo chcę zacząć załatwiać sprawy związane z Czystym Powietrzem. Mam piec II klasy więc prędzej czy później mi się do niego przyczepią, a poza tym jednak prawdą jest, że nowy piec zgazowujący drewno plus bufor ciepła są energooszczędne plus bardziej bezobsługowe, a szkoda robić inwestycję za ok. 15k z własnych pieniędzy, jeśli można wziąć dofinansowanie.

Tyle, że najpierw muszę się dostać do MOPSu (w którym jak żyję nie byłem, bo mam taki dziwny zwyczaj pracować na swoje utrzymanie) po zaświadczenie ile zarabiam (jakby PIT nie wystarczył), potem trzeba pouzupełniać wnioski, podpisać umowę - a najgorsze w tym wszystkim jest to, że zanim tego nie zrobię, to nie mogę zacząć żadnych prac (a mam akurat na to trochę czasu), bo wszystko co zrobię przed podpisaniem umowy nie będzie podpadało pod dofinansowanie...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post