Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2024, 22:50   #10684
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ale mecz naprawdę świetny do oglądania, a przy tym historyczny. Po pierwsze ten tysięczny brejk, o którym wiedziałem i na którego czekałem (a jeszcze z taką historią, kiedy Judd prawie przegonił Johna na ostatniej prostej). Po drugie, z czego nie zdawałem sobie sprawy, mecz który może przyczynić się do zostania lub wypadnięcia Higginsa z pierwszej szesnastki, w której pozostaje bez przerw absolutnie rekordowy czas, o ile pamiętam bijąc kolejnego zawodnika w tej statystyce jakoś tak dwukrotnie jeśli nie lepiej...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post