Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2024, 20:48   #10745
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przetruchtałem dziś 15 km, biegło mi się fantastycznie. Lekko jesienna aura ale wciąż 20 stopni, do tego dość silny wiatr, który co prawda trochę przeszkadzał na otwartych przestrzeniach ale za to dawał świetne tło akustyczne w lesie. Dla mnie jesień to zdecydowanie najlepsza pora do biegania

Teraz odpaliłem British Open, ale nie Trumpa z Maguirem, a Higginsa z Thorem. Co prawda John po 29-ciu latach już wypadł z czołowej szesnastki, ale to dużo za mało, żebym przestał go oglądać kiedy tylko występuje Zresztą, nie chce mi się teraz liczyć dokąd musiałby dojść, ale już w tym turnieju o ile dobrze prowizorycznie rachuję może do niej wrócić

:mieta:, a potem pewnie rozpuszczalna, bo ostatnio sobie o niej przypomniałem i piję na przemian ze zwykłą

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post