Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.10.2024, 13:25   #10829
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Za tydzień mam zawody, robię wszystko żeby się do tego czasu nie rozchorować. Trzeba uważać, pogoda jest jaka jest, a dookoła co druga osoba podejrzanie pokasłuje. Trzymam ich na dystans

Wczoraj z Hedżhogusem i jeszcze jednym brodatym typem (bardziej nawet brodatym ode mnie) pochłonęliśmy pewne ilości Ostatnio nie mogę wypić więcej niż dwóch naraz, bo mi zwyczajnie nie smakuje, ale że wczoraj nanieśliśmy towaru nieco lepszego sortu, to i skonsumowaliśmy trochę więcej

Za robotę się nie biorę, bo jak nie muszę w niedzielę, to się nie wychylam, za to zaraz jadę do rodziny bo mnie wyciągają... No to przed jazdą

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post