Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2024, 21:36   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Petrochemia Podgląd Wiadomości
Próbowałem wgrać wersję 1.05 ale nie pasuje, chodzi o jakieś oznaczenie, kod, któremu mój napęd nie odpowiada. Mam natomiast wersję 1.03.
Masz napęd starszej konstrukcji hardware NS40 i tutaj firmware 1.03 jest ostatnim jaki LG wydało do tej konstrukcji .

Fw.1.05 jest już LG BH16NS40 ale hardware NS50/51/55/58 czyli zupełnie inna konstrukcja techniczna.

Jeżeli napęd zatrzymuje, znowu rozpędza..., 10 ponowień zapisu to nie może dobrać mocy lasera do zapisu .

Możliwości /przyczyny mogą być dwie ...laser w torze DVD jest już bardzo słaby / bądź uszkodzony ( w napędzie są trzy oddzielne lasery - zespolony w jednej soczewce CD i DVD i w pojedynczej soczewce BluRay.

Druga możliwa przyczyny płyty bądź brak strategi aktualnej zapisu .

Czy próbowałeś na innych nośnikach DVD zapis ?

Verbatim po sprzedaży firmy dla CMC Magnetic miał rożne przeboje we wprowadzeniu technologi Verbatima i wyszło wiele wadliwych partii zwłaszcza DVD-R i BD-R /BD-R DL

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post