Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2024, 14:38   #10974
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ArnoldBoczek Podgląd Wiadomości
Poczwórne espresso z dwoma śmietankami do kawy i trzema łyżeczkami rudego cukru.
Właśnie przez takie nierozsądne i nieodpowiedzialne zachowanie obudził mnie dzisiaj skurcz w łydce. Miałem chwilę na liczenie podczas rozmasowywania nogi i wyszło mi, że ostatnimi czasy piłem dużo , a wczoraj nawet jeszcze więcej

Skurcze to zło, więc wziąłem magnez z biedronki i Kalipoz Prolongatum (potas, 391 mg) z blistra.

Obecnie nie widzę żadnego ciekawego meczu, więc szybka i idę nosić dalej drewno do piwnicy...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post