Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2024, 21:10   #10986
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
Wróciłem od pepików teraz , według okulistki wszystko gra.
Ale ja tam swoje wiem i przy nacisku z mojej strony
przebadała dokładniej i kurde okazuje się , że "plamka żółta"
w kiepskiej kondycji , a na to nie ma skutecznych leków.
No trudno teraz z okulistą co parę miesięcy muszę się witać
Będzie dobrze