Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2024, 09:35   #11029
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałem Trumpa przegrywającego 0:7. Dziś nie miał nic do powiedzenia, a Wilson jest zbyt dobry, żeby mu pozwolił wrócić do meczu. Chyba nie mógł uwierzyć, że po 3-4 błędach jest już 0:3, z resztę zrobiła presja wyniku.
Nie miałem jak obejrzeć pierwszej sesji (nie wiem czy by tego nie nadrobić), a przy wyniku 1:7 rzeczywiście trudno się było spodziewać innego przebiegu. Szczególnie, że Kyren pod tym względem to dokładnie taki zawodnik, jak Judd - jak poczuje krew, to tylko go to napędza, to nie jest osoba, która przestraszyłaby się własnego prowadzenia.

Chyba rzeczywiście trzeba powiedzieć, że ta dwójka zaczyna przejmować pałeczkę po "klasie 92", to wyraźnie widać po ostatnich turniejach. Tyle, że teraz sytuacja jest znacznie bardziej złożona - mamy zawsze czającego się ze swoją skuteczną grą Selby'ego, mamy Robertsona, którego kariera moim zdaniem przebiega poniżej jego rzeczywistych możliwości, poza tym mamy obecnie przynajmniej pół tuzina innych zawodników zdolnych wygrywać turnieje, w tym oczywiście duże talenty z Chin, "następców" Dinga (choć i Junhui jeszcze mógłby powiedzieć coś więcej, on ma zaledwie 37 lat, obecnie gra znacznie poniżej swoich możliwości).

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post