Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2024, 15:16   #9
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Może będziesz miał szczęście i ci posłużą, a nie że prędzej wyrzucisz te pięć niż jeden markowy. Ja już się połapałem, że w komentarzach w necie piszą właściciele chinoli, dla których markowym łańcuchem jest ten co był w nowej chińskiej pile. Oni nigdy nie mieli łańcucha za 5 dych w pile za 3 stówy. Z opinii ludzi obytych z fachem wiem, że one się wyciągają, do tego nierówno przez co nie da się prawidłowo napiąć łańcucha i za chwilę będziesz wymieniał napęd. Albo masz piłę do cięcia, albo do grzebania w niej.
No ale rynek jest bogaty, każdy wybiera co chce, głównie patrząc na cenę.

Są jeszcze widiowe, ponoć niewymagające ostrzenia, ale cena od razu x3. Sam nie mam i nie znam wiarygodnych opinii na ich temat.

A żeby być w temacie, to