Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2024, 00:34   #11213
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ArnoldBoczek Podgląd Wiadomości
Po 3 tygodniach w szpitalu, nie mam zaleceń co do niespożywania alkoholu, ale, żeby go spożywać, to się trzeba dobrze czuć.

Za to doktorek powiedział, że kawę, to nawet powinienem pić, bo mam za niskie ciśnienie.
Widzisz, zawsze to można dla siebie coś pozytywnego wyciągnąć, nawet z takich niezbyt przyjemnych doświadczeń

U mnie niezbyt mocna infekcja ale połączona z irytującym kaszlem wyłączyła mnie na ponad tydzień z biegania. Przed chwilą potruchtałem pierwszy raz, dyszkę na początek, a że się stęskniłem to tak raczej trochę szybciej potruchtałem Po czuję się znacznie lepiej niż przed, organizm natleniony, nogi oczywiście swoje odczuły ale trudno oczekiwać żeby były wypoczęte. Jak tak sobie czasem spoglądam na Stravie na treningi kumpla, który właśnie przygotowuje się do Walencji, to i tak zaczynam się czuć świeży i wypoczęty

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post