Tak, to RST. Popatrzę na to jak to teraz będzie działało.
Do otwierania ISO w win7 jakoś sie da (TC pozwala przeglądać, winzip też, nie wiem jak eksporator - nie sprawdzałem nawet nigdy). Mam WinCDEmu bardziej do szybkiego robienia ISO (przychodzi pac z CD, wkładam, robie obraz do archiwum na dysk, oddaje płytę pacowi, bo nie mam miejsca ich trzymać w gab i wachlować przy kolejnych wizytach, klikam obraz i mam go w mój komputer i działam). Te obrazy często zawierają specjalistyczne oprogramowania/viewery, więc wygodniej i szybciej mieć podmontowany obraz, niż przy pacu grzebać po katalogach i szukać DICOMów - szkoda czasu pacjenta i mojego, poza tym CT czy CBCT musi być obrazowane w rekonstrukcjach 3D, czego już mi TC nie obsłuży. Poza tym WinCDEmu naprawdę jest bardzo podstawowym skromnym i porządnie napisanym oprogramowaniem - tak mi się przynajmniej wydaje i na taki wygląda i tak działa.
W Win 10 wiem że do ISO jest już wszystko czego się potrzebuje, bo tutaj nie mam WinCDEmu.
Narazie obserwuję i będę dawać znać jak cos. Póki co działa, sprawdzałem dziś kilka płyt.
|