@Grzeniu
Jestem tego samego zdania
Dziś choinka kupiona (w sklepach i na targu większe za min. 130 zeta, myśmy z kumplem przytargali ze szkółki fajne duże chochoły za 50 zł/szt.), teraz siedzimy sobie w mojej kotłowni na fotelach z 407-mki (nie ma lipy) i sączymy kolejną perełkę

Fotele są automatyczne, trochę za niskie do domu, ale plan jest taki, że zostaną do nich dorobione stelaże oraz będą podłączone do zasilania i tak przerobione, że będą działać bez modułu komfortu
@KaiQ
Na próbę kupiłem na Święta Ahmad Tea ale z importu, ma dobre opinie w sieci, a ja pamiętam ją sprzed lat jako bardzo dobrą. Taki Lipton też lata temu był dobrym, a teraz to siano, ale mam nadzieję, że ta sprowadzana będzie ok. Takie mamy czasy, że w lokalnych sklepach cudów się nie nabędzie. Jak podliczę, ile z upływem czasu produktów zacząłem kupować w konkretnych, specjalistycznych sklepach, 1/3 bo taniej, 2/3 bo choć cena podobna, to jakość lepsza, to wychodzi na to, że już dobrze ponad połowę moich zakupów robię poza moim miastem. A potem lokalni przedsiębiorcy oraz sieciówki dziwią się, że tracą klientów...