Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2025, 23:55   #11613
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ze trzy razy siadałem do kompa i za każdym razem coś wypadało

Na razie , ale do lodówki też sięgnę, tylko trochę później.

Dziś kupiłem i złożyłem orbitreka, teraz przydałoby się go przetestować na nieco dłuższym czasie. Tym bardziej, że dziś naprawdę nie chce mi się wyłazić. Niby jeszcze nie dobiło do zera więc jest bezpiecznie i nie pada więc w miarę komfortowo, ale ostatnio miałem czas na treningi tylko w nocy i już mi się odechciewa biegać po ciemku. Zamiast tego odpalę jakiś serial i biorę się za trening w ciepełku

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post