Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2025, 00:50   #11901
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie może dobić więcej niż wczoraj... a ludzie mają termometry które pokazują co chcą, a potem licytacja czyj pokazał najwięcej. Moja stacja też już wzbudza moje wątpliwości, tzn. czujnik zewnętrzny. Godzinę temu pokazywała -9,1 a zwykły na murze -11, no i pytanie który jest akuratniejszy, a ten zwykły to jest taki najzwyklejszy alkoholowy za parę zeta.
Mam atestowany rtęciowy z podziałką 0,2st (od -50 do +50st), on jest absolutny, ale nie da się nim wyskalować termometrów elektronicznych - w zależności od warunków pomiaru różnice są trudne do ogarnięcia. Obiektywny pomiar temperatury nie jest taki prosty, jak się wydaje, a elektroniczne gadżety dla ludzi pokazują coś w przybliżeniu, a rzadko mają możliwość wyskalowania.

Idzie w dół, już jest -9,7

To cyk