Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2025, 12:22   #11917
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie w nocy spadło do -10, ale potem nagle odbiło w okolice 6 kresek poniżej zera. Teraz -3,4, któryś raz w ostatnich dniach widzę, że najzimniej w Polsce. No i prognoza na noc ponownie w okolicach dwucyfrowego mrozu.

Rano zajechałem do kumpla chwilę mu pomóc, więc została odhaczona. Teraz chciałem przed pracą napić się herbaty, ale odruchowo znów nasypałem kawy, no to już piję

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post