Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2025, 23:35   #11921
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Proszę ja Ciebie, lada moment. Od niedzieli w Chinach zaczyna się World Open. Gdzieś mi się obiło o oczy, że Ronnie znów się wycofał, a to już grubo, bo on bardzo lubi chińskie turnieje. Finał w sobotę za tydzień, z kolei znów nietypowo, bo we wtorek początek World Grand Prix w Hong Kongu. No i potem dłuższa przerwa - ok. 2 tygodnie i wchodzimy w ostatnie trzy turnieje sezonu, w tym oczywiście ten najważniejszy, na który (chociaż drugi tydzień) mam wielką ochotę wziąć urlop

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post