Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.02.2025, 07:57   #25
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W tym roku najwyraźniej Lidl postanowił wygrać batalię o najtańszego pączka. W środę mieli za 0,39 zł za sztukę przy zakupie 12, ale tylko w jeden dzień, a coś się mówiło, że dziś będzie po 0,29. Zajechałem przed chwilą na zakupy... 0,09 zł przy zakupie 24

Kupiłem składniki na pączki domowe za 39,22 zł, z czego wyjdzie mi kilkanaście sztuk (prawie 2,5 kg), do tego dobrałem 24 sztuki tych "tradycyjnie marketowych"... za 2,16 zł

A najlepsze jest to, że widziałem ludzi, którzy brali cztery paczki po 12 sztuk

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post