Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2025, 08:17   #12002
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pospałbym jeszcze, ale zrobiło się rano. Śniadanie i były do końcówki meczu Johna z Kyrenem. Na razie niestety tyle, coś więcej to najwcześniej z odtworzenia do kolacji...

Mamy bardzo nowoczesny marzec, u mnie wczoraj 14, dziś będzie jeszcze cieplej. No i niestety bardzo sucho, teraz powinien powoli topnieć śnieg i nawadniać pola, tymczasem podczas jazdy po polnych drogach auta wzbijają kurz W tym roku drewno na kolejną zimę pociąłem i porąbałem wczesną jesienią. Zwykle na wiosnę zostawiam je jeszcze na placu i dopiero koło czerwca po pierwszym przesuszeniu zwożę do wiaty, bo w niej jest trochę mniej przewiewnie. No to w tym to drewno przez zimę niemal wyschło

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post