Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2025, 00:46   #12135
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kyren dowiózł Ten mecz mógł się skończyć każdym wynikiem, 10:5 w każdym kierunku również by mnie nie zdziwiło, ale trzeba Wilsonowi przyznać, że dobrze radził sobie z emocjami, a i gonił i uciekał i musiał sobie poradzić w deciderze, a decider przeciwko Trumpowi zdecydowanie nie jest wymarzoną końcówką meczu każdego snookerzysty

Nie wiem, czy była o tym mowa, bo na chwilę wyszedłem, ale najbliższą okazję do rewanżu Trump będzie miał już za tydzień w Tour Championship, o ile obaj dojdą do finału. Znów może się też powtórzyć mecz Trump-Higgins, a w takim razie mielibyśmy albo nareszcie przerwanie 12 pod rząd przegranych meczów w turniejach rankingowych, albo serię 13-meczową. Swoją drogą dopiero to zobaczyłem - w Tour Championship każdy mecz będzie jak finał, wszystkie są rozgrywane w formacie do dziesięciu wygranych frejmów

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post