Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2025, 13:56   #12144
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie była jakoś tak wmiaręzrana, trochę przed ósmą.

Teraz jadę po zapas :piwa: małosolnego. Przy okazji zerknę, czy w lidlu nie mają bitów torx 30, bo kupiłem zestaw piętnastu TX25 za 12,99 i chciałbym mieć do kompletu. Przy okazji jeśli ktoś wie, gdzie wsadziłem uchwyt do bitów Erbauera (ten z blokadą) to niech mi powie, bo oczywiście ja nie wiem

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post