Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2025, 16:10   #12237
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Wróciłem z Kalisza
czas na do meczu
Panie, toż to rzut kamieniem ode mnie! Ponad 20 kilometrów bliżej! No to czemuś od razu nie korzystał i nie przyjeżdżał na kawę?

Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
kurde jak zimno
Oj tak Co z tego, że świeci słoneczko, skoro jest 4 stopnie... Na szczęście u mnie w nocy ma posypać, trochę przymrozić, a w kolejnych dniach już powoli, powoli do góry.

No to do meczów naszych snookerzystów. Niestety u Baranowskiego po pierwszej partii tej sesji już 8:2. Antek z 8:1 zrobił 8:2, wynik też nie daje jakichś niesamowitych perspektyw; no cóż, kibicujemy

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post