Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2025, 22:40   #12255
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Masz rację Grzeniu, Superrrmario nawędzi na mojej wiśni kiełbasę, którą następnie my mu podwędzimy

Bieganie niemal 40-latka zaczyna mi powoli przypominać pobyt pacjenta na oddziale geriatrycznym. To, że rano to czy owo boli i chętnie odwiedziłoby się fizjo to norma, ale poniżej jeszcze nie wszystkie tabletki, które biorę dzień przed zawodami:

Na szczęście to same pierdoły, witamina D, C, magnez, kolagen. No ale żelazo (a te już jest na receptę i nie powinno się go traktować jak suplementu diety) też zdarza mi się brać, a to też ma związek z treningiem

Do tego 0 i do rozpuszczenia magnezu. Jeszcze pewnie polezę zaraz do kuchni po kubas wody z elektrolitami - ale wtedy obraz pacjenta geriatrycznego się dopełni, będę wstawał w nocy kilka razy na siku

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post