Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2025, 15:04   #12338
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
W tivi tylko Selby. Cóż, Selby jak Selby.
Ale po południu Brecel odwalił chałturę godną szpanu w wiejskim klubie przy OSP. Fuksiło mu dzisiaj, więc szpanował. aż żal było patrzeć. Faktem było, że Day pod koniec wymiękł i był zdegustowany. Jakby niegodne na imprezie tej rangi.
Pewnie chciał być spójny z tym co mówił w wywiadzie, mało tego słucham ale o uszy mi się obiło, jak przekonywał o pełnym luzie, bezstresowym podejściu i takie tam.

Zaraz Higgins z Guodongiem, ten mecz powinien być ciekawy, nie wiem z kolei kogo pokażą w tivi wieczorem, ale ja na pewno będę oglądał Williamsa z Vafaeiem. W obu przypadkach jest 4:4 więc nie ma szans na zakończenie spotkań w dzisiejszych sesjach (nawet jeśli jeden zawodnik wygrałby wszystkie osiem partii to i tak zabraknie mu jeszcze jednego frejma).

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post