Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2025, 12:57   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Hmm... no nie za fajnie ,czyli nie ma co liczyć na nowe konstrukcje, w Pl to już w ogóle lipa.

To kto zostaje sensowny na rynku LG , Liteon ? ... Asus to chyba już raczej branding innych produktów

Szukałem jeszcze napędu zewnętrznego z obsługą płyt 4k UHD liczyłem na pionka :-(
Zostaje tylko LG i ich klony - nie wiadomo jak długo...

Oficjalny sklep Pioneer w Japonii czynny do 30.05 ale nie ma już dawno dostępnych napędów od dawna . Również u innych dużych sprzedawców niedostępne .
Pojedyncze i drogie sztuki u małych sprzedawców .
U mnie na magazynie może ostatnie 20-30 sztuk na półce ...nie długo znikną na zawsze .....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post