Dyskusja: Oświetlenie 12V
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2025, 22:04   #3
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Bierz co znalazłeś, to wszystko to jedna i ta sama chińszczyzna (nawet jak piszą że niby polskie).
Też tak myślałem, gdzie tam polskie, tu by się nie opłacało tego produkować .

Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
A tak przy okazji - jak daleko od garażu jest najbliższe źródło prądu?
250metrów, słup stoi od którego idzie zasilanie w drugą stronę terenu na inne garaże.
Byłem w punkcie tauron - 30 minut kolejka , 45 minut obsługa ,kobieta nawet nie mogła z swojego i infolinii poziomu sprawdzić najbliższego punktu przyłączeniowego do podanego adresu -wiedza tajemna podobno.

Formularz trzeba i czekać prawilnie na odpowiedz wiec czekam. Ale spotkałem jegomościa cztery garaże dalej , który pokazał mi wycenę przyłączenia z 2021r na 12k...
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post