Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2025, 18:29   #12960
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wywiozłem żonę na pendolino, teraz mam na głowie jeno dzieci i kupę roboty, co to ją sobie zostawiłem na urlop Częścią właśnie dzieciaki zostaną obdarzone, ale ja głupi nie jestem, jak kolektywnie zrobią 10 procent całości, to będzie dobry wynik

Swoją drogą - czy kogokolwiek dziwi, że wniosek złożony do czystego powietrza pozostawał prawie bez odzewu (proste wiadomości typu "zawiesilimy program", "odwiesilimymy program", "wniosek wstępnie rozpatrzony pozytywnie, jeszcze dwa miesiące pomyślimy i może przelejemy pieniądze"), a teraz zadzwonili że jedziemy dalej dokładnie w połowie drogi między autem a peronem na dworcu?

była ze szwagrem w Lublinie, teraz bułeczki i 0%

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 21.07.2025 o godz. 18:33
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post