Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.08.2025, 22:19   #7
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja też pacze, ale z opóźnieniem, bo wróciłem po treningu do domu chwilę przed 21. Teraz oglądam, przerwy przewijam, znowu oglądam, i tak dogoniłem do wyniku 3:2. Jestem niecałe półtorej godziny do tyłu, w tym tempie może do końca meczu dogonię, a może nie

inka, plus dużo witamin, a zaraz 0

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post