Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2025, 09:04   #13241
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z czajnika.

Swoją drogą wyczyściłem czajnik za pomocą preparatu do odrdzewiania metalu. Ocet też robi robotę, ale wolniej i nie tak dogłębnie, to pomyślałem, że spróbuję czegoś mocniejszego. Aż się pieniło, ale czajnik wygląda jak nowy, nawet plastik we wskazaniu poziomu z żółto-brązowego powrócił do stanu przezroczystego Oczywiście lekko martwiłem się o szczelność po tej operacji, ale po kilku zagotowaniach wody w celu wypłukania i docelowym w celach spożywczych czajnik nie cieknie, mój brzuch nie pali, słowem nie mam na co narzekać...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post