Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
a co by było jak bym usunął te wszystkie dane z tego okienka:Show First Run Options Dialog ?
Przedstawiam ta opcje, oraz dziwna linjka we właściwościach <backup line>.
Help!
|
usuń kopie ja tak zrobilem i nie pokazuje mi sie podczas logowania a jak chcesz orginalny ekran to usun 1. linijke a jak podmieniony to 2. powinno zadzialac