Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2025, 19:42   #13367
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Oczywiście jak tylko zacząłem jeździć to sąsiedzi wyjechali swoim traktorkiem i też kosić zaczęli.
Ano typowe dla niektórych sąsiadów Kiedyś postanowiłem sprawdzić swojego - po śnieżnej nocy, kiedy akurat rano miałem wolne, on odśnieżył podjazd i chodnik, po czym ja odśnieżyłem kawałeczek dalej - prawie do samej ulicy. Nie minęło 15 minut, kiedy on "poprawił" swój (ciągle prószyło), zupełnie przy okazji dochodząc do samego asfaltu. No to poczekałem aż trochę napada i odśnieżyłem, zahaczając o część ulicy, po czym wróciłem do domu, zaparzyłem i czymś tam zająłem, ale na ulicę zerkałem. Sytuacja powtórzyła się kilkukrotnie, aż do przejazdu pługu

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post