Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2025, 23:42   #13432
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pierwszy mecz, jaki obejrzałem w British Open to był dzisiejszy półfinał Selby - Murphy. Odruchowo, myśląc o Murphym, chciałem napisać "młodszy z Anglików wygrał" - ale Shaun jest o rok starszy od Marka Fajny mecz, Selby miał momenty w których wydawało się, że może zacząć poważnie wracać do spotkania, ale ostatecznie Murphy zdominował spotkanie z wynikiem aż 6:1.

A na własnym podwórku, zrobiłem dziś dla mnie i siostry pizzę gdzie zamiast tylko sosu pomidorowego dałem pół na pół sos i pastę z 95-procentową zawartością papryki Carolina Reaper. Oboje daliśmy radę, ale było grubo

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post