Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2025, 20:50   #6
mati93s
Data rejestracji: 17.09.2025
mati93s w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Firmware napędu 1.V5, system Win11 najnowsza kompilacja x64, program do nagrywania ImgBurn, OPC włączone. Spróbowałem nagrać dwie płyty polecanym AnyBurn i chyba jest ok, nawet powiedział bym że jest lepiej niż ok. Załączam zrzut ze skanu. Płyta nagrana prędkością x24. Ciekawa sprawa, korzystam z ImgBurn od około 13 lat i nigdy się na nim nie zawiodłem, nie przepadam za innymi programami do nagrywania. Lubię prosty interfejs bez zbędnych wodotrysków, no i multum opcji konfiguracji robiło swoje. Jednakże problem chyba leży właśnie w nim. Skan tym razem z Opti Drive Control ale to chyba nie ma więszkego znaczenia. Skan zrobiony jest przez Opti Drive Control ponieważ w międzyczasie zmieniłem firmware nagrywarki której używam do skanu jakości z Plextorowego na Liteon ponieważ miałem problem z jakością nagranych przez nią płyt-tym razem Verbatimów MKM003 którego notabene nie rozwiązałem ale to raczej wina mojej nagrywarki która ma już swoje lata. Czy spotkaliście się już z przypadkami gdy ImgBurn nie współpracował dobrze z nowszymi nagrywarkami?
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-disc_quality_01-pazdziernika-2025.png   -disc_quality_02-pazdziernika-2025.png  
mati93s jest offline   Odpowiedz cytując ten post