Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2025, 19:11   #15
jadburner
Moderator

Data rejestracji: 07.03.2017
jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Morten22 Podgląd Wiadomości
Hallo, kann mir auch bitte jemand helfen, mein Laufwerk von BDR-209 auf BDR-211 zu flashen, damit es UHD-Discs lesen kann?
Danke.

Laufwerksinformationen
OS-Gerätename: D:
Hersteller: PIONEER
Produkt: BD-RW BDR-209D
Revision: 1.34
Seriennummer: ************
Firmware-Datum: 2016-04-25
Markierungen der Bus-Verschlüsselung: 13
Höchste AACS-Version: 81

LibreDrive-Informationen
Status: Aktiviert