Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2025, 12:48   #13484
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Dziękuję za takie atrakcje. Przez tę ostatnią awarię wysypał mi się zewnętrzny dysk z torrentami. Nic zrobić nie mogę póki nie przyjdzie nowa obudowa, bo dysk jest dość pojemny i moje pozostałe obudowy go nie obsługują.

przedśniadaniowa.
Od tego są stare dobre komputery stacjonarne, które w przeciwieństwie do laptopów mają całkiem pokaźny zestaw złącz

U mnie wieje, ale umiarkowanie, w nocy w porywach do 50 km/h, teraz do trzydziestu paru. Piję i idę pobiegać.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post