Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2025, 06:57   #13563
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Części są, ale jest dylemat. Albo bierzesz nówki, którymi są chinole w kartonikach Boscha, albo oryginały regenerowane na oryginałach, które wyglądają jak nówki. Wybrałem drugą opcję. Cały oryginalny rozrusznik Boscha nie do kupienia, pomijając cenę. Na razie jestem w szoku - kręci chyba lepiej jak w salonie Pożyjemy zobaczymy.

To cyk
Wiesz co, ale tak sobie myślę - większość takiego rozrusznika to jednak czysta mechanika. No i czy tego naprawdę nie da się zrobić u nas? W przyzwoitej jakości? Co jak co, nawet jeśli powiemy, że koszty pracy są wysokie, to takie rzeczy i tak w większości wypluwają niemal bezobsługowe obrabiarki numeryczne, do tego jeszcze jakieś huty u nas ciągle pracują i materiał jest dostępny.

Kiedyś słoweńska Iskra robiła bardzo dobre rozruchajdła, teraz spojrzałem i widzę, że jest "częścią Mahle", a już czy Mahle nadal jest europejskie to aż się boję spojrzeć, ale niby w netach piszą, że produkcja nadal jest w Słowenii

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post