Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2025, 21:58   #822
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Powoli czas…

Na ten sezon wjadą nowe Nexen WinGuard Sport 2 225/45R17 i zostaną z felgami na stałe jako koła, a na wiosnę Subaru dostanie Michelin Pilot Sport Cup 4S 265/35R19 na magnezie
Nie wiem jak te które wymieniłeś , ale fabrycznie hania była wyposarzona w Michelin Pilot Sport 4, wymieniłem po dwóch miesiącach.
Strasznie mało przewidywalne gumy, trzeba było je niby grzać lub ostro jeździć by pokazały co potrafią. A przy normalnej jeździe były z (_!_) na mokrym pod górkę uślizgi.
Na forach hondy trochę ludzie o tym piszą że może na pierwszy montaż idą jakieś demówki itd
Wrzuciłem Bridgestone i jest tak jak lubię, klei się od pierwszych metrów.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post